Ace of Vanu [AOVA] is recruiting! Malaysian players unite!

Discussion in 'Briggs (AU)' started by KaizerGoreng, Feb 2, 2013.

  1. LegendLuckyGuy

    add please,
    Ceee9 (lvl 20 skarang)
  2. BiawakRebus

    This outfit still active? Pls more info on how to join or any active recruiter that can be contact ingame.
    (Aku online xde nmpak pun sesape dr outfit ni, bior betul)
  3. LegendLuckyGuy

    aku penah nampak skali due jer mase low level dulu
  4. deqalb

    Lvl 15. TR boleh masuk sekali?
  5. Retro King

    adeh...aku men tr...nama aku KingYamada..sapa yg tr tu add2 lah keh haha
  6. Paradox1002

    Nak join skali leh?
  7. aidilofficial

  8. aidilofficial

    Malaysia player here!:)
  9. ZannyCastello

    Bro, Singaporean player here. Boleh join? Aku baru start 1h ago pakai NC dah lvl 4 tapi kalau boleh join outfit ni then I will swap to VS. Btw, anyone from BF3 here?
  10. ArsenDeath

    Aku baru join hari ni. Reporting for duty! :D
  11. Fiikery

    Too bad Im from TR :(
  12. TeutoTank

    hi add me plz
    malaysian di sini :p
    haha
    IGN:Kipaska
  13. TeutoTank

    haluuuuu!!!???
    aktif x group ni??
    esok mlm on ke x? :confused:
  14. Saujeefox

    Wei , cam mana nak dapat Station Cash ? aku tak reti top up la ,, guna mol point dah la tak bole :(
  15. Zulkarnein

    Aiseyman. Aku dah TR le pulak. Hidup lagi ke outfit ni? Kalau still ada aku naik main VS la camni.
  16. Hakim

    group ni aktif lgi ke?
  17. Zulkarnein

  18. axius

    Still active tak?
  19. inglorioushobo

    briggs kah server yg paling bgus? crap..
  20. Summerberry

Share This Page