Instances are not loading on Test...

Discussion in 'The Veterans' Lounge' started by Gyurika Godofwar, Feb 7, 2018.

  1. Gyurika Godofwar Augur

    I can't post in the Test Patches & Bugs Roundup forum so I have to post this here. For the last few days and perhaps longer instances won't load on Test. Tried 15-20 times tonight with no luck and others are reporting the same issue.

    I know it's not intentional but it would be great if this issue could be resolved once and for all instead of coming up over and over again. If it's hardware related then it should be something that can be replaced. If it's software related hopefully someone can figure out why it keeps happening and fix that.

    Sorry to come across as grouchy but this has been happening for at least a year off and on and seems to be worse the last few months with no obvious root cause that we on Test can figure out.
    mmats likes this.
  2. gotwar Augur

    Visibility bump.

    Sounds like we're approaching our 1 month uptime :p

    A bit of reset love would be great before the weekend!
    Gyurika Godofwar likes this.
  3. mmats Augur

    Can confirm this has been an issue for a long time
  4. gotwar Augur

  5. Blkrabbit New Member

    Still not working :'(

    [IMG]
    Gyurika Godofwar likes this.
  6. smash Augur

    Nice looking.... tie. But bad color for the dog, and the screen need to be a bit up, so directly out in front of its eyes.
  7. Gyurika Godofwar Augur

    Thank you for rebooting the server. Hopefully that resolved the issue for now.

Share This Page