Fixed Home URL Error

Discussion in 'Resolved' started by StinkyVetWarrior, Dec 8, 2020.

  1. StinkyVetWarrior Journeyman

  2. CatsPaws Devil's Advocate

    If I click the link you posted I get the same page as clicking home which is the large page at the main site.

    Perhaps clean your cookies or something.
  3. Skuz I am become Wrath, the Destroyer of Worlds.

    The tweet about CoV has two mistakes, the link goes to the old station.sony site & the image is from when ToV launched.

    I think somebody needs extra coffee this morning, they posted half-asleep.

    I cleaned browser of cookies etc, still got the station.sony link from the tweet & from the home button on the forum frontpage, or the EverQuest image banner.

    Same thing happened in Chrome & Edge - and from a freshly downloaded Firefox.

    Pointing any of my 3 browsers at www.everquest.com from a search engine also results in me getting a page with http://www.station.sony.com/error.vm in the URL bar.

    Something is messed up.
  4. Skuz I am become Wrath, the Destroyer of Worlds.

    Looks like someone noticed the problem, now the links go to an "under maintenance" page.

    Maybe an update after the EG7 purchase.
  5. AB_H'Sishi Augur

    Yesterday the url https://www.everquest.com resolved correctly.

    But, unfortunately, it seems the URL outage also affects the patcher. The client does not patch itself (yet). Usually on a patch day the patcher gets the new files pretty soon (and today there are LOTS) or refuses to log in because of the maintenance. But today the patcher acts like on normal play days.
  6. StinkyVetWarrior Journeyman

    This was resolved on both Home URLs.