Can't zone into Riftseekers Sanctum on Fippy

Discussion in 'Player Support' started by Magnetize, Nov 10, 2012.

  1. Magnetize New Member

    I cant zone in to RSS on Fippy Darkpaw. I can, however, zone in to RSS on the Luclin server. So this tells me, the problem is not on my end. I have 5 accounts and none of the chars can zone in to RSS on Fippy. The only way to get out is to use the "Return Home" option. The problem with that is you can only do it every 8 hours. Once the character is stuck im SOL for 8 hours!

    Here's a copy of Dbg.txt:

    [Sat Nov 10 20:14:34 2012]00242:Starting char select.

    [Sat Nov 10 20:14:34 2012]00243:Clearing display buffers.

    [Sat Nov 10 20:14:34 2012]00244:Display buffers cleared.

    [Sat Nov 10 20:14:34 2012]00245:Initializing character select UI.
    [Sat Nov 10 20:14:34 2012]00246:Resetting game UI.
    [Sat Nov 10 20:14:35 2012]00247:Uploader Error: ERROR: FunctionObjectT::CheckDone, bad response status=403
    [Sat Nov 10 20:14:35 2012]00248:Uploader Error: ERROR: FunctionObjectT::FireEvent, trackingId=3, err="UploaderErrForbidden", sslConnectionFilterErr="cErrNone"
    [Sat Nov 10 20:14:39 2012]00249:Zone Connect -- 0 -- Received MSG_ZONE_ADDRESS
    [Sat Nov 10 20:14:39 2012]00250:Zone addr [69.174.201.131:42246] received...
    [Sat Nov 10 20:14:39 2012]00251:ZONING
    [Sat Nov 10 20:14:40 2012]00252:Networking: Connection Closed [0] with 0 pending bytes.
    [Sat Nov 10 20:14:40 2012]00253:Networking: using port [52744].
    [Sat Nov 10 20:14:40 2012]00254:Networking: Connection Established [1]
    [Sat Nov 10 20:15:40 2012]00255:Could not connect to 69.174.201.131:1701 [client:DisconnectReasonConnectFail,server:DisconnectReasonNone]. Negotiation count: 600.

    [Sat Nov 10 20:15:40 2012]00256:Networking: Connection Closed [0] with 0 pending bytes.
    [Sat Nov 10 20:15:40 2012]00257:Failed to connect to zoneserver (69.174.201.131, port 1701), result = 1, for MSG_ZONE_ADDRESS.

    [Sat Nov 10 20:15:40 2012]00258:THE SERVER IS NOT RESPONDING.
    [Sat Nov 10 20:15:40 2012]00259:
    end of DisplayScreen

    [Sat Nov 10 20:15:42 2012]00260:disconnected at C:\p4\EverQuest\live\EverQuest\EverQuest.cpp:17726 (char. select) g_world == NULL

    [Sat Nov 10 20:15:42 2012]00261:Character is .

    [Sat Nov 10 20:15:42 2012]00262:YOU HAVE BEEN DISCONNECTED.
    [Sat Nov 10 20:15:42 2012]00263:
    end of DisplayScreen

    [Sat Nov 10 20:15:45 2012]00264:Attempt to send message 10286 on a void connection.
    [Sat Nov 10 20:15:45 2012]00265:Cleanup 1

    ---------------------
  2. Christopher New Member

    Hello! I am having the exact same problem on Fippy. I can't log my character in as a result. What happened here? None of my computers will log in so it must be something on your end. Please contact me in game on my other account, character Lilcheef. Thank you!

    Here's my dbg.txt info as well.


    [Sat Nov 10 20:58:52 2012]00242:Starting char select.
    [Sat Nov 10 20:58:52 2012]00243:Clearing display buffers.
    [Sat Nov 10 20:58:52 2012]00244:Display buffers cleared.
    [Sat Nov 10 20:58:52 2012]00245:Initializing character select UI.
    [Sat Nov 10 20:58:52 2012]00246:Resetting game UI.
    [Sat Nov 10 20:58:54 2012]00247:Uploader Error: ERROR: FunctionObjectT::CheckDone, bad response status=403
    [Sat Nov 10 20:58:54 2012]00248:Uploader Error: ERROR: FunctionObjectT::FireEvent, trackingId=3, err="UploaderErrForbidden", sslConnectionFilterErr="cErrNone"
    [Sat Nov 10 20:58:54 2012]00184:D3DXCreateTextureFromFileEx() failed to create texture pt_add_smoke.dds for particle system.
    [Sat Nov 10 20:58:59 2012]00249:Zone Connect -- 0 -- Received MSG_ZONE_ADDRESS
    [Sat Nov 10 20:58:59 2012]00250:Zone addr [69.174.201.131:42246] received...
    [Sat Nov 10 20:59:00 2012]00251:ZONING
    [Sat Nov 10 20:59:00 2012]00252:Networking: Connection Closed [0] with 0 pending bytes.
    [Sat Nov 10 20:59:00 2012]00253:Networking: using port [59681].
    [Sat Nov 10 20:59:00 2012]00254:Networking: Connection Established [1]
    [Sat Nov 10 20:59:19 2012]00459:Trilinear Mipmapping available.
    [Sat Nov 10 20:59:19 2012]00460:Vertex Shader Version: 3.0
    [Sat Nov 10 20:59:19 2012]00461:pixel Shader Version: 3.0
    [Sat Nov 10 20:59:30 2012]00462:Lost D3D device. Waiting for reset.
    [Sat Nov 10 20:59:32 2012]00463:Trilinear Mipmapping available.
    [Sat Nov 10 20:59:32 2012]00464:Vertex Shader Version: 3.0
    [Sat Nov 10 20:59:32 2012]00465:pixel Shader Version: 3.0
    [Sat Nov 10 20:59:36 2012]00466:Lost D3D device. Waiting for reset.
    [Sat Nov 10 20:59:42 2012]00467:Trilinear Mipmapping available.
    [Sat Nov 10 20:59:42 2012]00468:Vertex Shader Version: 3.0
    [Sat Nov 10 20:59:42 2012]00469:pixel Shader Version: 3.0
    [Sat Nov 10 20:59:54 2012]00470:Lost D3D device. Waiting for reset.
    [Sat Nov 10 20:59:56 2012]00471:Trilinear Mipmapping available.
    [Sat Nov 10 20:59:56 2012]00472:Vertex Shader Version: 3.0
    [Sat Nov 10 20:59:56 2012]00473:pixel Shader Version: 3.0
    [Sat Nov 10 20:59:58 2012]00474:Lost D3D device. Waiting for reset.
    [Sat Nov 10 21:00:00 2012]00255:Could not connect to 69.174.201.131:1701 [client:DisconnectReasonConnectFail,server:DisconnectReasonNone]. Negotiation count: 595.
    [Sat Nov 10 21:00:00 2012]00256:Networking: Connection Closed [0] with 0 pending bytes.
    [Sat Nov 10 21:00:00 2012]00257:Failed to connect to zoneserver (69.174.201.131, port 1701), result = 1, for MSG_ZONE_ADDRESS.
    [Sat Nov 10 21:00:00 2012]00258:THE SERVER IS NOT RESPONDING.
    [Sat Nov 10 21:00:00 2012]00259:
    end of DisplayScreen
    [Sat Nov 10 21:00:02 2012]00260:disconnected at C:\p4\EverQuest\live\EverQuest\EverQuest.cpp:17726 (char. select) g_world == NULL
    [Sat Nov 10 21:00:02 2012]00261:Character is .
    [Sat Nov 10 21:00:02 2012]00262:YOU HAVE BEEN DISCONNECTED.
    [Sat Nov 10 21:00:02 2012]00263:
    end of DisplayScreen
  3. Christopher New Member

    I decided to try another account. Same problem. I asked my guild mate also having the same issue about his ISP, we have different ISP's and live 1500 miles apart so I see no connection there. Must be on SOE's end. Heres another copy of the DBG log. Thanks.

    [Sat Nov 10 22:07:25 2012]00242:Starting char select.

    [Sat Nov 10 22:07:25 2012]00243:Clearing display buffers.

    [Sat Nov 10 22:07:25 2012]00244:Display buffers cleared.

    [Sat Nov 10 22:07:25 2012]00245:Initializing character select UI.
    [Sat Nov 10 22:07:25 2012]00246:Resetting game UI.
    [Sat Nov 10 22:07:26 2012]00247:Uploader Error: ERROR: FunctionObjectT::CheckDone, bad response status=403
    [Sat Nov 10 22:07:26 2012]00248:Uploader Error: ERROR: FunctionObjectT::FireEvent, trackingId=3, err="UploaderErrForbidden", sslConnectionFilterErr="cErrNone"
    [Sat Nov 10 22:07:27 2012]00176:D3DXCreateTextureFromFileEx()failed to create texture pt_add_smoke.ddsforparticle system.

    [Sat Nov 10 22:07:38 2012]00249:Zone Connect -- 0 -- Received MSG_ZONE_ADDRESS
    [Sat Nov 10 22:07:38 2012]00250:Zone addr [69.174.201.131:42246] received...
    [Sat Nov 10 22:07:38 2012]00251:ZONING
    [Sat Nov 10 22:07:38 2012]00252:Networking: Connection Closed [0] with 0 pending bytes.
    [Sat Nov 10 22:07:38 2012]00253:Networking: using port [56964].
    [Sat Nov 10 22:07:38 2012]00254:Networking: Connection Established [1]
    [Sat Nov 10 22:08:38 2012]00255:Could not connect to 69.174.201.131:1701 [client:DisconnectReasonConnectFail,server:DisconnectReasonNone]. Negotiation count: 600.

    [Sat Nov 10 22:08:38 2012]00256:Networking: Connection Closed [0] with 0 pending bytes.
    [Sat Nov 10 22:08:38 2012]00257:Failed to connect to zoneserver (69.174.201.131, port 1701), result = 1, for MSG_ZONE_ADDRESS.

    [Sat Nov 10 22:08:38 2012]00258:THE SERVER IS NOT RESPONDING.
    [Sat Nov 10 22:08:38 2012]00259:
    end of DisplayScreen

    [Sat Nov 10 22:08:41 2012]00260:disconnected at C:\p4\EverQuest\live\EverQuest\EverQuest.cpp:17726 (char. select) g_world == NULL

    [Sat Nov 10 22:08:41 2012]00261:Character is .

    [Sat Nov 10 22:08:41 2012]00262:YOU HAVE BEEN DISCONNECTED.
    [Sat Nov 10 22:08:41 2012]00263:
    end of DisplayScreen
  4. Daath New Member

    Having the same issue. Every other zone that i went into seems fine.

    Any suggestions would be appreciated. From Tech support or another user. I use a Windows 7 OS. Thanks :)
  5. TSR-AlexS Augur

    Chris, I'd recommend following the instructions below to create a file we will need to check your connection to that server. Please create a ticket afterwords and attach it, along with your Dxdiag and Msinfo so we can further assist you.

    I need you to bring up a run dialog box. You can do this by pressing and holding the Windows key on your keyboard and tapping the R key.
    In the box that pops up I need you to type cmd and press Enter (If you're using Windows Vista/7 press ctrl-shift-enter).
    This is going to bring up an old “DOS box” don’t worry it’s just text.
    You’ll need to type in the following commands one at a time. Remember to put spaces between all the words, unless there’s a special character like / or . in front of the word. Then you’ll want to keep that symbol and the word together.
    If you’re having a lot of trouble you can also just copy and paste the text out of this email and into the DOS box.
    These commands can take a while to run so please wait for the blinking cursor to appear since you won’t see any output to your screen. For the pathping commands you might even want to go grab some coffee, or a sandwich between lines.

    So, all set? Here’s the commands (If you receive Access Denied, go to Start > All Programs > Accessories, right-click the Command Prompt and select "Run as administrator"):

    ipconfig /all > c:\eqinfo.txt

    tracert "your server".everquest.com >> c:\eqinfo.txt
    (for example: guk.everquest.com or antoniusbayle.everquest.com)

    pathping "your server".everquest.com >> c:\eqinfo.txt
    (for example: guk.everquest.com or antoniusbayle.everquest.com)

    If you’re curious what you’re saving for us, try the commands again but without the >’s or the stuff after them. Go ahead, I’ll wait… Pretty confusing huh? Don’t worry I speak gibberish fluently and can translate it for you.

    Ok now that you’re done with that, you’ll have a file on your hard drive called “eqinfo.txt”. If you go into your hard drive you’ll find it right in the main folder. To get there, just do that Windows key and R trick from earlier, and type C: and press enter. The file will be in there. Just send that file into me, I’ll translate it and figure out what happened to your connection, then I’ll let you know. No worries it’ll be pretty painless, but we might need you to contact another company if it’s not something on your computer that’s doing this.
  6. Daath New Member

    Did anyone ever uncover a fix for this? It has been a few weeks and I Still cannot zone into Riftseeker's Sanctum. I get kicked to the Server Select Screen. Then the only was to get my character out of there is to use the "Return Home " Button.

    To make it more interesting, i CAN zone into RSS on a Live Server (Bristelbane) with no problem.

    I have tried deleting RSS zone files and re-patching. no luck there. At a loss.
  7. Koutarou Elder

    Either your router or one of your ISP's routers is filtering/redirecting packets for 1701/UDP, which is commonly used for L2TP VPNs.

Share This Page